Agenda & Kaarten

Activiteiten & Kaarten

Birds of Hope

Vanaf woensdag 26 juli

Birds of Hope
Zomerexpositie 2017

filmoverzicht

8e editie Fantasia Fest Leeft!

Landgoed Mensinge een schitterend toneel voor Fantasy

FantasiaFest 2017
In de sfeer van weleer geeft het voltallige fantasy genre acte de présence deze zomer. Nobele ridders, edele dames, vindingrijke tijdsreizigers, feeën en woestelingen, goochelaars, magiërs en fakirs. Ze zijn er echt allemaal! Komt u FantasiaFestLeeft bezoeken? Kom dan zoals u bent, als uzelf, of verkleed zoals u wel eens zou willen zijn. Wees van harte welkom en bewonder, beleef en voel de magische wereld van de fantasie!

Gedurende het laatste weekend van juli gaat er een nieuwe editie van het sfeervolle tweedaags  fantasy evenement FantasiaFestLeeft verrijzen. Deze 8e editie wordt gevierd op het terrein rondom de historievolle Havezate van Landgoed Mensinge te Roden in de prachtige natuur die de Kop van  Drenthe rijk is.

Theaterseizoen 2017 | 2018

Let op: kunt u niet het aantal gewenste kaarten selecteren bij de bestelling van een voorstelling, dan betekent dit dat er niet genoeg plaatsen vrij zijn.

Onze kassa is één uur voor elke voorstelling of film geopend. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Voor eventuele vragen kunt u ons kantoor telefonisch bereiken: 050-5014020.

Contact

contact